(+355) 42 267 527 altax@consultant.com
  • Must road tax be increased in Albania?
  Must road tax be increased in Albania?

  Price of fuel in the region has significantly gone down, but in Albania, the price is increasing. The paradox consists[...]

  • Albania’s economy is getting back on track
  Albania’s economy is getting back on track

  Interview with Mr. Arben AHEMETAJ, Minister of Economic Development, Tourism, Trade and Entrepreneurship of Albania Before the global financial crisis,[...]

  • Balkan economies, mostly miserable
  Balkan economies, mostly miserable

  In the past decade or so Balkan pollsters have asked people in the region every singlequestion imaginable. When they drew[...]

Fiscal burden

Të 6 qarqet dhe bashkitë e tyre me barrën tatimore më të lartë janë me përhapje gjeografike në Shqipërinë e mesme, jugperëndim, veriperëndim,  juglindje dhe verilindje.

Statistics

This tendency shows the time management for the employee and how we have to reflect regarding this situation.

AL-TAX Video

Rritja e nje sere taksash, beri qe Shqiperia të shënojë rritjen më të madhe të barrës tatimore në rajon. Vitin e kaluar, të ardhurat nga taksat i kaluan 24% e prodhimit të brendshëm bruto, nga gati 22% që ishin një vit më parë. Ndërkohë evazioni fiskal vazhdon te mbetet i lartë e pa permiresime. Nje studim i Al- Tax veren se nuk mblidhet me shume se një e katërta e taksave në vend çka rëndon më tej gjendjen e bizneseve të rregullta.